Gyakori kérdések PDF Nyomtat Email
 1. Hogyan adjuk meg helyesen a karton doboz méreteit?
  H (hosszúság) x SZ (szélesség) x M (magasság).
 2. Mi határozza meg a karton papír rétegeinek  számát?
  Itt lényeges, hogy a hullám és a sima felület is külön rétegnek minősül, ezért ezek együttes száma adja meg, hogy az adott termék hány rétegű.
 3. Melyek a fólia tasak lényeges paraméterei?
  A szélesség és magasság mellett elengedhetetlenül fontos a vastagság meghatározása is, amelyet rendszerint mikronban adunk meg.


 1. Miért éppen a Betaseal termékcsaládot válasszam?
  Azért mert a Betaseal termékcsládot a DOW AUTOMOTIVE AG gyártja, amely az 1970-es évek végén az Audival közösen fejlesztette ki az Audi 80-as személyautóhoz a szélvédőragasztót, mely a világon első alkalommal használta a közvetlen  szélvédőragasztásos technológiát. Tehát a DOW AUTOMOTIVE AG több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szélvédőragasztás területén.
 2. Honnan tudjam hogy a Betaseal termékcsalád biztonságosan alkalmazható?
  A termékeink az FMVSS 208, ill. 209 szabványnak megfelelnek. Ez azt jelenti hogy 50 Km/h félfrontális ütközésnél a szélvédő 10%-nál nagyobb mértékben nem válhat el a karosszériától. E szabvány kritériumainak eleget téve garanciát vállalunk, hogy a mi termékeinkkel beragasztott szélvédők az autógyárak által használt, és elfogadott anyagok, melyek biztonságtechnikai szempontból megfelelnek minden vele szemben támasztott követelménynek.
 3. Melyik fajta ragasztóra van szükségem
  Az attól függ hogy a járműipar melyik szegmensében szeretné alkalmazni. (személyautó, teherautó, busz, vasúti kocsi) Termékpalettánkban minden járműhöz megtalálható a megfelelő anyag.
 4. Mennyibe kerül ez technológia
  Mivel közvetlenül a főimortőrrel állunk kapcsolatban, nagyon versenyképes árat tudtunk kialakítani egy prémium kategóriás termékcsaládra.
Utolsó frissítés: 2012 január 25. (szerda) 09:07